Berry Kuiper Kunstschilder

Welkom in het atelier van Berry Kuiper

Op deze site vindt u naast een aantal foto's van mijn nieuwste stilleven schilderijen, foto's van mijn beelden, tekeningen en mijn atelier in Zwaagdijk. Hier woon ik met mijn vrouw Dora en onze twee honden.

Het is een ruim atelier met ramen op het noorden. Deze zijn voor mij als stillevenschilder van groot belang. Alleen met het juiste licht kan ik datgene doen waar ik mij vooral op richt als kunstschilder. Namelijk het voortdurend zoeken naar kleur, vorm, lichtval, schaduw en stofuitdrukking. Kortom een compositie maken welke mij aanspreekt en voor mij een geweldige uitdaging vormt om het te willen schilderen. Vanaf 1993 ben ik kunstschilder van beroep en houd me vooral bezig met het creëren van stillevens.

Ondanks dat ik schilderen op linnen prettiger vind, heb ik ervoor gekozen op panelen te schilderen. De weefstructuur van linnen ervaar ik als een storende factor. De meeste panelen zijn van massonite en soms van MDF. Allen zijn gegrond en met olieverf geschilderd.

Mocht u vragen hebben of een verzoek tot het schilderen van bepaalde al dan niet persoonlijke voorwerpen, ik laat me graag inspireren. Ook kunt u mij bezoeken in mijn atelier. U kunt contact met mij opnemen via de link 'Mail sturen'  in het linker kader. Wanneer u uw Email adres opgeeft neem ik zsm contact op.

Veel plezier op uw surftocht door mijn atelier

 

De wereld gezien door mijn ogen.

Stuur mij e-mail

NIEUWS :

Exposities;


Peter Groen Marrienheem

De eikelhof.

Atelier: Tomatenmarkt 14 1681 PH Zwaagdijk Tel. 06 12659698